Voor een afspraak belt u
013-5335689.

Welkom bij Fysiotherapiepraktijk De Hooge Rijt

In onze praktijk werken therapeuten met verschillende specialisaties, waar onder algemene fysiotherapie, manuele therapie, sportrevalidatie, dry needling en acupunctuur. Het uitgebreide aanbod van behandelwijzen maakt het mogelijk om het beste resultaat te bereiken. Bij De Hooge Rijt kunt u terecht voor behandeling van blessures en chronische klachten, maar ook zeker voor preventie en advisering.

Ons team

De Hooge Rijt, meer dan fysiotherapie

De praktijk maakt deel uit van Fitnesscentrum ‘Ladies Gym’ en is voor iedereen toegankelijk. Naast de behandelkamers wordt er gebruik gemaakt van een oefenruimte en van de cardio- en fitness apparatuur van het fitnesscentrum. Deze faciliteiten stellen ons in staat om u zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden op weg naar herstel. Wij stellen ons daarbij tot doel om u terug te brengen naar uw oude niveau.
De fysiotherapie praktijk

De Hooge Rijt, een veilig en vertrouwd gevoel

Fysiotherapiepraktijk De Hooge Rijt is gestart op 1 september 2013. Echter brengen onze fysiotherapeuten gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring mee, uitgebouwd met diverse aanvullende studies. U komt bij ons terecht in professionele handen. Meer dan 60 zorgverzekeraars hebben dit herkend en hebben een zorgcontract gesloten met De Hooge Rijt. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel.

Ruim beschikbare apparaten van Ladies Gym