Voor een afspraak belt u
013-5335689.

Fysio­therapeute Miranda van de Rande-Vromans

(Fysiotherapie en Manuele therapie)

"Ik vind het geweldig als ik mensen kan helpen om te blijven functioneren. Dat gaat veel verder dan alleen de kennis die ik heb opgedaan als manueel therapeute. Luisteren naar klachten en zoeken naar de achtergrond waarom deze zijn ontstaan. Ik ben er van overtuigd dat je alleen iemand goed kunt helpen als je weet wat iemand beweegt en begrijpt hoe het totale plaatje er uit ziet."

Miranda heeft haar opleiding fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool in Breda en is afgestudeerd in 1994. Daarna heeft ze enkele jaren waargenomen in verschillende praktijken en werkte 10 jaar parttime in Megen (gemeente Oss). In 2001 haalde ze het diploma manueel therapeute volgens de methode Bijl. Dit is een vorm van manuele therapie waarin driedimensionaal bewogen wordt om de mobiliteit te verbeteren en de pijn te verminderen. In 2010 rondde ze haar masterstudie af in manuele therapie. Vanaf 2007 was ze verbonden aan de fysiotherapiepraktijk De Zicht, waar ze al werkte aan de Enschotsebaan.

Miranda van de Rande-Vromans is bij de zorgverzekeraars bekend met agb-code 04001041 en zij is ingeschreven in het Centraal Kwaliteit Register als algemeen fysiotherapeute en manueel therapeute onder nummer 52099. In het BIG-register dat duidelijkheid verleent over de bevoegdheid van een zorgverlener is zij opgenomen onder nummer 09043194504. Het BIG-register komt voort uit de Wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).