Voor een afspraak belt u
013-5335689.

Fysio­therapeute Eva Verhoeven

(Fysiotherapie, Dry needling, Acupunctuur en Oedeemtherapie )

"Ik ben een enthousiaste, allround fysiotherapeute en ik probeer met veel oog voor het persoonlijke aspect van klachten te werk te gaan. Mijn belangrijkste drijfveer om als fysiotherapeute werkzaam te zijn, is het contact met mensen. Het is fijn om mensen met grote en kleine gebreken een helpende hand te kunnen bieden. Inzicht geven in het ontstaan, genezen, maar ook het voorkomen van klachten hoort daar bij. Met acupunctuur kan ik daarbij nog een stapje verder komen om de balans in het lichaam te herstellen."

Eva heeft haar opleiding fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool in Breda en is afgestudeerd in 1993. Na een jaar werken in het ziekenhuis als fysiotherapeute begon ze in 1994 bij de praktijk van Prinsen-Rasenberg aan de Kerkstraat in Berkel-Enschot. Gedreven door het bewustzijn dat er een grote invloed is van de geest op ons lichaam heeft Eva twee jaar gevolgd van de opleiding osteopathie en heeft zij haar HBO opleiding afgerond in acupunctuur. Via fysiotherapiepraktijk De Zicht is Eva terechtgekomen bij de praktijk aan de Enschotsebaan.

Eva Verhoeven is bij de zorgverzekeraars bekend met agb-code 04001331, ingeschreven in het Centraal Kwaliteit Register als algemeen fysiotherapeute onder nummer 54918 en opgenomen in het register van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. In het BIG-register dat duidelijkheid verleent over de bevoegdheid van een zorgverlener is zij opgenomen onder nummer 39041815104. Het BIG-register komt voort uit de Wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).